El 21 de maig, la Facultat d’Economia de la Universitat de València va acollir una trobada molt productiva amb una primera part que va parlar d’accions portades a terme a nivell estatal, València i Catalunya, projectes futurs i inquietuds, aprofitant la visita de Luciana Cornaglia, de l’equip directiu internacional de l’EBC. Seguidament, es va donar pas a la segona reunió de l’àmbit de coneixement entre les càtedres de la Universitat de València, els hubs de Science and Research i Education.
A les reunions van participar els representants de les Càtedres d’Economia del Bé Comú (EBC) i Empresa i Humanisme (EiH) de la UV, Jaime Güemes i Tomás F. Gómez; Luciana Cornaglia, del Management Team de la IF; Paco Álvarez, Presidente de la FE EBC; Chel Cebrián (Presidenta de l’Associació Valenciana de l’EBC) i José Carlos Ramos, Coordinador del Science and Research Hub ECG i membre de la Junta de l’ACFEBC. També va contribuir amb continguts Jan Brinkmann de l’Education Hub, tot i que no va poder assistir.
Durant les reunions es va proposar treballar conjuntament la UV i l’Associació Valenciana (AVEBC), per a la cerca de finançament. I per tal d’aconseguir-lo, es va subratllar la importància de presentar propostes de continguts i activitats per part de Chel Cebrian. Es va esmentar també la relació positiva amb el Vicerectorat de Sostenibilitat i la projecció externa de la Càtedra EiH.
En termes acadèmics, es va apostar per la creació de cursos de postgrau en col·laboració amb l’EBC, amb una possible acreditació de la IF ECG. La Càtedra EiH va presentar la plataforma “Report for Good” per ajudar les Pimes amb el reporting d’impacte, alineant-se amb les normatives europees.
Luciana Cornaglia va explicar que l’EBC ofereix un model de transformació cultural i socioeconòmica. Paco Álvarez va reforçar aquesta idea, diferenciant-la d’altres certificacions com a B Corp. Es va destacar el valor del procés de desenvolupament del Balanç del Bé Comú (BBC) i l’anàlisi peer to peer.